En marxa el Concurs d’Aparadors de Nadal

La Cambra de Comerç de Sabadell organitza, en col·laboració amb dotze ajuntaments de la comarca, el 49è Concurs d’Aparadors per Nadal. També es premiarà la millor campanya nadalenca 2018 en les xarxes socials.

AparadorsEn aquest concurs, que té com a temàtica les festivitats nadalenques, hi poden participar tots els comerços de la demarcació de la Cambra (Badia del Vallès, Barberà, Cerdanyola, Montcada i Reixac, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat). Per tal de ser avaluats, els establiments hauran de tenir els aparadors visibles i il·luminats dins l’horari de visita del jurat, que serà entre el 10 i el 21 de desembre, de 9 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

Enguany, a més, la cambra organitza el primer Premi a la Millor Campanya Nadalenca a les Xarxes Socials, per mitjà de la Comissió de Comerç, Interior i Turisme, que compta amb el suport dels ajuntaments i la col·laboració de les associacions de comerciants i dels mercats municipals. En aquest cas, els participants hauran d’especificar que volen optar a aquest premi en l’apartat corresponent de la butlleta d’inscripció. A més hauran d’enviar, abans del 10 de gener, per mail, una memòria explicativa de la campanya, així com adjuntar les mètriques dels resultats de la campanya. Aquesta haurà d’estar activa entre l’1 de desembre i el 5 de gener.

El termini de presentació de propostes finalitza el 5 de desembre i en el cas de Cerdanyola, les inscripcions s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, per fax al 937 461 264 o per mail a promocio@cambrasabadell.org.

La Cambra de Comerç atorgarà 3 premis als millors aparadors de la demarcació i un premi a la millor campanya en xarxes socials. El primer premi serà de 500 euros, el segon de 200 euros i el tercer premi consistirà en la realització d’un estudi de mercat per a comerços i serveis. A més, el millor aparador de Cerdanyola del Vallès rebrà un diploma acreditatiu. El premi a la millor campanya en xarxes socials serà una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o altre curs equivalent.

Comparteix: