Davant la passivitat de la Generalitat, la CGT convoca 5 dies de VAGA a TOTA l’Atenció Primària de Catalunya

capcanaletesLa convocatòria legal de la CGT afectarà als CAPs de Cerdanyola a partir del dilluns 26 de novembre.

La convocatòria legal de la CGT és l’única que convoca a tota la plantilla, personal no sanitari (zeladores, auxiliars administratives, administratives, informàtiques, manteniment,…) i personal sanitari (TCAI, infermeres, metgesses, odontòlogues, fisioterapeutes, treballadores socials,…) dels centres d’atenció primària pública i concertada a 5 dies de Vaga. No és una vaga de metges, és una vaga de tot el sector.

Aquesta vaga compta amb el suport dels moviments Rebel.lió Atenció Primària, Focap , Marea Blanca i la Confederació d’Associacions de Veïnals de Catalunya (CONFAVC) , tots els i treballadores podran fer 5 dies de vaga per a reclamar la millora d’un servei infradimensionat i la recuperació de millores laborals després de molts anys de la nefasta doctrina neoliberal que ha aplicat el departament de Salut.

Qui està convocat a la vaga?
Tots els professionals d’Atenció Primària

Quin són els punts indispensables de reivindicació?

  • Recuperació del pressupost assignat als Equips d’Atenció Primària (20%). Reversió de la fragmentació originada amb la creació de dispositius que no són d’Administració Primària però se’ls hi han assignat tasques pròpies d’aquesta.
  • Recuperació de les plantilles amb tots els professionals perduts en tots els EAPs des de l’inici de la crisi.
  • Separació de gerències d’Atenció Primària i Atenció Hospitalària
  • Recuperació econòmica dels drets malmesos en els darrers anys: dies de lliure disposició, 100% de les DPOs, recuperació de sou.

Accions previstes pel primer dia de vaga, dilluns 26 de novembre

  • 10:00h: Reunió de tots els professionals dels Equips d’Atenció Primària amb les batesdavant dels vostres CAPs per informar i protestar sobre la situació de l’Atenció Primària.
  • 11:00h: Concentració davant de la seu de l’ICS al carrer Balmes num 20
  • 12:00: Assemblea conjunta de tots els professionals que treballem a l’Atenció Primària al CAP Raval Nord (c/Torres i Amat 8)
Comparteix:

One Response to Davant la passivitat de la Generalitat, la CGT convoca 5 dies de VAGA a TOTA l’Atenció Primària de Catalunya

  1. Pingback: El despertar de l’Atenció Primària. Ara tot recomença. | Cerdanyola Informa