Avui es presenten els llibres guanyadors dels Premis Literaris 2018

Els tres llibres guanyadors dels Premis Literaris 2018 de la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola seran presentats  avui a les 19 h, al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) – Can Domènech. L’acte comptarà amb l’actuació de la companyia de circ Voël amb l’espectacle Ex-libris.

Avui tindrà lloc al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) – Can Domènech l’acte de presentació dels llibres guanyadors dels

Imatge: panoramio.com

Imatge: panoramio.com

Premis Literaris 2018, que organitza cada any de forma conjunta la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Es convoquen tres premis: el XXIII Premi de Novel·la “Valldaura-Memorial Pere Calders”, on hi participen obres en català inèdites i que ha estat guardonat amb 3.000 euros; el XXII Premi de Poesia “Miquel Martí i Pol”,  on les obres també han de ser originals i en català, amb una extensió d’almenys quatre-cents versos, amb 1.000 euros; i el VIII Premi de Narrativa Breu “Caterina Albert”, que està restringit a menors de 27 anys, amb 500 euros de premi.

Aquest any, hi ha hagut un increment de participació del 74,19% (162 obres presentades) respecte a les 93 presentades al 2017.

Les obres premiades, que ara es presenten publicades pel Servei de Publicacions de la UAB, són tres:

-Miratge alemany, de Josep Domingo-Ferrer, guardonat amb el XXIV Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders»;

-De l’univers estant i una mica més enllà, de Josep Planaspachs, amb el XXIII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol»;

-El tercer desig, de Borja Barea, que rebrà el IX Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert».

A l’acte intervindran Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès; Elvi Vila, regidora de Cultura; i Carles Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB.

Comptarà també amb presentació de les bases de la convocatòria dels Premis Literaris 2019, el lliurament dels Premis Nit Lab-MAC 2018 de Cerdanyola del Vallès i l’actuació de la companyia de circ Voël amb l’espectacle Ex-libris.

Comparteix: