Arriba el VI Congrés de l’Esport de Cerdanyola

A finals d’aquesta setmana l’AEC realitzarà el quart Congres de l’Esport de Cerdanyola aquest any dedicat a l’Esport i Salut en l’esport.

Imatge:  Alba Aguilera

Imatge: Alba Aguilera

L’acte comptarà amb dues conferencies. Una de nutricio esportiva, que realitzarà la Belén Hidalgo (Farmacia Origen), un altre sobre la fisioteràpia i la recuperació de lesions en l’esport en aquest cas la realitzarà el David Serra (David Serra Fisio).

Al final es fara una taula rodona amb els dos conferenciants i alguns esportistes i jugadors dels clubs i entitats esportives de la ciutat, per veure o debatre sobre quina es la situació actual de l’esport de Cerdanyola en aquests temes sota el títol ” la Salut de l’esport a Cerdanyola”
El dia triat serà el divendres 23 de novembre a la sala d’actes del PEM Guiera oi sera obert a esportistes, entrenadors, directius i families.
Horari:
18:00 hores convocatoria
18:15 hores Presentació
18:30 a 19:00h Nutricio Esportiva (Belén Hidalgo)
19:00 a 19:30h Fisioterapia Esportiva (David Serra)
19:30 a 20:30h Taula Rodona “la salut de l’esport de Cerdanyola”
20:30 hores cloenda
Esperem la màxima difusió i participació ja que els temes son molt importants i el coneixement d’aquests temes millora el rendiment esportiu del nostres esportistes i farà més saludable la nostre societat.
Comparteix: