Un aplec de Sant Iscle amb novetats

El diumenge 18 de novembre se celebrarà l’Aplec de Sant Iscle. Enguany als actes habituals se li sumarà un espai de jocs tradicionals i l’oportunitat d’arribar fins a l’esplanada de l’església per dos recorreguts alternatius.

santiscle2013L’Aplec de Sant Iscle, un dels actes culturals i populars de més tradició a Cerdanyola, tornarà a ser punt de trobada d’entitats, col·lectius i ciutadania en general. L’església romànica de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes i també l’ermita de Santa Maria de les Feixes obriran les seves portes de 10h a 14h. Les persones que ho vulguin podran visitar els dos temples, descobrir la seva història i veure els treballs de restauració que s’estan fent a Santa Maria.

A les 11:30h està prevista la missa i quan acabi el repartiment de panets beneïts. L’Agrupació Sardanista de Cerdanyola, acompanyada per la Cobla de Sabadell, faran una ballada de sardanes a partir de les 12h. A més, aquest any hi haurà un espai de jocs tradicionals per a grans i petits.

Les entitats o particulars que vulguin gaudir de taula i cadires per esmorzar i/o dinar a l’aplec hauran de reservar-les abans del 15 de novembre. La reserves s’han de fer al correu electrònic perezgl@cerdanyola.cat

Caminada familiar de descoberta de la vall de les Feixes

El Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola, amb la la col·laboració dels serveis de Patrimoni i Medi Ambient de l’Ajuntament, ha dissenyat dos circuits alternatius a la pista de terra del camí de Can Catà que accedeix fins a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes. Tots dos recorreguts, el de 2,5km i el de 6km, són assequibles i permetran, a les persones que els facin, gaudir d’un espai natural amb tot un seguit de descobertes i sorpreses. Els circuits estaran marcats amb senyals i durant el recorregut hi haurà monitors per orientar a les persones participants. La sortida serà des de la caseta d’informació del Parc de la Riera, la del recorregut llarg es farà de 10h a 11h i la del curt d’11h a 12h. Les inscripcions per a participar es poden fer de forma anticipada a http://cemcerdanyola.playoffinformatica.com/activitat/116/inscripcio/nova També es podran fer el mateix diumenge, si queden places, al mostrador que el CEM Cerdanyola muntarà al costat de la caseta d’informació del parc. Totes aquelles persones que puguin acreditar que han passat per tots els controls i proves dels dos circuits alternatius podran recuperar forces amb una bona botifarra.

Les persones que vulguin pujar caminant per la pista habitual de can Catà també ho podran fer i qui prefereixi fer-ho en microbús, aquest estarà operatiu fent viatges d’anada i tornada entre les 9h i les 17h. El mateix diumenge 18 de novembre es podrà accedir en vehicle fins a les 8h per a poder descarregar. A les 9 h es tancarà el trànsit de vehicles per la pista.

Concurs de fotografia

Al llarg del dia tindrà lloc el 43è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, organitzat per l’AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet). El concurs, per quart any, tindrà l’apartat d’Instagram. Consulteu les bases

Aspectes importants a tenir en compte

No es podrà fer foc a terra. És per això que es posaran a disposició unes barbacoes-graelles. N’hi haurà 20, que s’hauran de compartir entre totes les colles participants.

Es posarà a disposició carbonet per a les graelles. No hi haurà llenya a la venda. Ni es permetrà que se’n reculli del bosc, on no es podrà alterar res.

Comparteix: