Barcanova-Montflorit i l’Ajuntament col·laboren per garantir el transport adaptat per a les persones usuàries de l’entitat

La regidora de Drets Civils, Elvira Vila, i el director gerent del Grup de Serveis d’Iniciativa Social Barcanova – Montflorit, Xavier Ferré,  rubriquen un acord de col·laboració per a la implantació del projecte “Activitats d’inclusió social: transport adaptat per a accedir als recursos comunitaris durant el 2018”.

conveni_barcanovaEls objectius generals del projecte són fomentar la inclusió social i potenciar el desenvolupament individual i social de les persones amb discapacitat intel·lectual que en la seva majoria requereix de l’ajut de tercera persona i tenen mobilitat reduïda. Per tal d’accedir a aquests recursos i facilitar el seu desplaçament és imprescindible el servei de Transport Adaptat que afavoreix el desenvolupament personal i la inclusió social de les persones usuàries del Centre Ocupacional possibilitant el seu accés als recursos comunitaris i la seva participació en activitats que els permeti fer efectiva la seva inclusió social.

Els objectius específics de l’entitat són participar i promoure activitats d’inclusió social, desplaçaments amb transport adaptat, activitats esportives, tallers inclusius, i activitats culturals i ciutadanes com ara el desplaçament als supermercats, mercats municipals, biblioteques o visites als  museus, entre altres.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament del projecte amb una subvenció de 6.500 euros.

Comparteix: