Pol López i Marta Jiménez, subcampions de la Copa d’Europa en parelles artístic

POL Y MARTA C. EUROPA 2018El Club Patinatge Artístic Cerdanyola del Vallès suma un nou èxit amb la parella formada pel Pol López i la Marta Jiménez que han obtingut la medalla d’argent a la recent Copa d’Europa que es va celebrar a Fuengirola (Málaga) a finals d’octubre.

Un èxit que s’afegeix a la medalla d’or que van obtindre al campionat de Barcelona l’abril passat i a la tercera plaça assolida al campionat d’Espanya.

Un conjunt amb molta experiència doncs, i que va realitzar a Fuengirola un disc molt ben conjuntat amb un gran nivell artístic. La parella del club cerdanyolenc va sumar un total de 62,7 punts i es va situar a només 3,5 punts de la medalla d’or. Un resultat que satisfà plenament l’entrenador Alfred Alsinet, el qual subratlla la gran regularitat d’aquests dos joves patinadors.

 

Comparteix: