Literatura a dojo per culminar l’any

Les entitats, les llibreries i l’Ajuntament proposen a la ciutadania un ampli programa trufat d’activitats al voltant de la literatura.

Captura de pantalla de 2018-11-03 20-52-49Els mesos de novembre i desembre ens presenten propostes de tallers, cursos, clubs de lectura, la programació del Cafè amb lletres i del Suc amb Lletres, presentacions de llibres d’autors locals i d’arreu o els populars contacontes, entre altres.
El programa Cafè amb lletres portarà el 15 de novembre al periodista Antoni Bassas que presentarà el seu llibre Bon dia, són les vuit. El 20 de desembre Alejandro Palomas, Premi Nadal 2018 amb Un amor, tancarà les sessions cafeteres de l’any. Ambdues sessions es faran a la Biblioteca Central, a partir de les 17,30 h i amb accés lliure.

Les llibreries aporten moltes propostes al programa literari. Consulteu l’enllaç al peu de la nota per a coneixèr-les totes.

Destaquem, pel que fa a la llibreria Éfora, el curs d’escriptura creativa Escriure en temps de cinema a càrrec de Juan José Flores. Intensiu de 4 setmanes, es farà al mes de novembre i desembre. Requereix inscripció prèvia a llibreriaefora@gmail.com

La llibreria L’Aranya segueix amb el Suc amb lletres. El dissabte 24 de novembre, a partir de les 12 h i a la Biblioteca Central, s’explicarà (o no) L’aneguet presumit. Un conte “desexplicat”, a càrrec dels Vivim del cuentu. Per infants a partir de 5 anys. Assistència limitada a l’aforament de la sala.

Premis literaris de Cerdanyola del Vallès

El Museu d’Art de Cerdanyola acollirà el dimecres 21 de novembre, a partir de les 19 h la presentació de les obres publicades dels premis literaris 2018, les bases dels premis literaris 2019 i es donarà a conèixer el veredicte dels premis Nit Lab 2018. la vetllada s’amenitzarà amb l’espectacle Ex-libris de la cia. Voël L’organització és conjunta Universitat Autònoma de Barcelona i Ajuntament de Cerdanyola del Vallès Per a més informació dels premis literaris truqueu al telèfon 935 808 888 ext. 4043 o a bé accediu http:// premis-literaris.uab.cat *

El programa literari està impulsat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i recull activitats organitzades des del mateix consistori, la Biblioteca Central, llibreries de la ciutat, entitats culturals, centres cívics, museus i d’altres espais.

Comparteix: