Els Patis Oberts incorporaran persones que en faran la dinamització i tindran cura del seu bon ús

El proper cap de setmana s’inicia la dinamització dels Patis Oberts de l’Escola Municipal La Sínia, de l’Escola Xarau, l’Escola Serraperera, l’Escola Saltells, l’Escola Sant Martí, l’Escola Les Fontetes i l’Escola Turó de Guiera amb la presència de monitors i monitores de lleure als patis.

pancarta_escola_sant_martiL’Ajuntament inicia el proper cap de setmana un projecte pilot que buscar treballar conjuntament amb la comunitat educativa de les escoles implicades la dinamització dels patis per oferir una proposta d’activitats educativa, lúdica, cultural i esportiva a la ciutat. Es busca optimitzar l’ús dels patis i oferir-los a la ciutadania per tal que es desenvolupin activitats d’entorn i s’estableixin nous espais de trobada i lleure alternatiu, segur i de proximitat.

Un espai comunitari

La idea no és només l’obertura de l’espai, sinó la seva dinamització positiva, i l’oferta d’un espai de joc segur a infants i adolescents.

La concepció del pati és la d’un espai de joc lliure amb dinamització equivalent a una plaça pública on, per tant, els menors han d’anar acompanyats i hi accediran sota la responsabilitat i vigilància de les seves famílies.

Els Patis Oberts funcionen d’octubre a març els dissabtes de 9 a 18h i els diumenges de 9 a 14h.

Comparteix: