El Casal de Joves serà demà el Circ Vendetta

L’equipament, l’ocuparan uns sers ben especials, que transformaran el Casal i el convertiran en un circ que no deixarà indiferent a ningú.

casaljovesUn grup de freaks s’han fet amb un Circ i l’han anomenat “Vendetta”. Demà seran a les instal·lacions del Casal de Joves Altimira. L’han ocupat i tot s’ha transformat. Des d’allà expliquen que qui vulgui saber més d’aquesta terrorífica història, hi haurà d’anar personalment. Amb expectatives, ben vigilant, però sobretot amb ganes de passar-s’ho molt bé. Encara que potser li tocarà viure algun ensurt o trobar-se amb sers diguem-ne una mica especial.

El Circ Vendetta, proposta de la XIV edició del casal del Terror de Ca n’Altimira, espera demà al seu públic amb candeletes.  Podreu recollir els tiquets gratuïts des de les 16h al Casal de Joves. Hi ha passis des de les 17:30 fins a les 20:30h. No us en quedeu sense!

Comparteix: