Els treballs de reforma del bloc de nínxols 3 del cementiri municipal impedeixen per seguretat l’accés a la ciutadania

El dia de Tots Sants una persona empleada de la funerària Truyols farà arribar els rams de flors i els records que les famílies portaran al bloc de nínxols 3 per honorar i recordar als seus éssers estimats.

p1010233El regidor de serveis funeraris, Ivan González, ha visitat aquest matí el cementiri municipal per veure com van els treballs de manteniment del bloc de nínxols 3. De moment s’ha tancat la zona per motius de seguretat i evitar que ningú prengués mal a l’hora de visitar les seves persones estimades.

L’empresa Truyols serà l’encarregada de fer uns treballs que comportaran el trasllat de les restes de les persones enterrades a nínxols provisionals, aixecar un nou bloc de nínxols i ubicar-hi de nou les persones que hi descansen.

L’Ajuntament, a través d’una carta de l’alcalde, Carles Escolà, ha informat a les famílies de tot el procés que resoldrà la situació plantejada.

Ivan González explica que l’Ajuntament i l’empresa Truyols són en fase final de les converses per tancar un acord que desbloqui la situació del cementiri i les actuacions a fer per adaptar-lo a les necessitats de la ciutat. La solució passaria per concedir les llicències de tot el que s’havia previst al concurs públic guanyat per Truyols (tanatori i remodelació del cementiri) excepte la del crematori.

Comparteix: