El PDCat proposa un 30% d’habitatge social al carrer Santa Teresa

El Partit Demòcrata a Cerdanyola, proposa dedicar el 30 % dels habitatges que es està previst construir a la zona del carrer Santa Teresa a habitatge social.

El projecte presentat pel Govern sols preveu un 10% d’habitatge VPO, quan ja hi ha municipis – com per exemple Sant Cugat que ho ha anunciat fa pocs dies – que impulsaran que el 30% de la nova construcció es destini a habitatge social.

Aquest decisió permetria a la nostra ciutat fer el pas endavant que creiem que cal fer en aquesta qüestió i donar resposta a molts joves de la nostra ciutat que es veuen obligats a deixar Cerdanyola per la manca d’habitatges amb lloguers assequibles.

El període d’al·legacions que s’ha obert després de l’aprovació inicial del projecte de la zona esmentada ha permès fer aquesta proposta, que forma part de les 15 propostes que ha presentat el PDeCAT. Esperem que pugui comptar amb el suport del Govern local i d’aquelles forces que diuen tenir sensibilitat social. No podríem entendre que aquesta iniciativa no fos compartida pels altres grups presents al Ple.

Comparteix: