Diumenge de derrotes a Fontetes

L’AEM B passa per sobre el Cerdanyola.Un ‘hat-trick’ de Meritxell Farré encamina la victòria de les blaves a Fontetes.

20181028-l-aem-b-passa-per-sobre-el-cerdanyolaEl Cerdanyola no ha oposat resistència davant un AEM B en estat de gràcia. El filial lleidatà es troba en un moment dolç i ho ha demostrat amb una victòria plàcida sobre les vallesanes per 0-5. Un ‘hat-trick’ de Meritxell Farré ha posat en el bon camí el triomf les blaves. La futbolista de l’AEM ha obert la llauna al minut 18 i ha augmentat distàncies abans del descans. Tres minuts després de la represa, la lleidatana ha completat la seva tripleta de gols, situant-se al capdavant de la llista de golejadores de Preferent, empatada amb la seva companya d’equip Achoura Habbouche amb 7 gols.

L’AEM se sentia còmode i no ha abaixat els braços buscant el quart gol. Una diana que ha arribat al 52′ de la mà de Judit Briansó. Al minut 77, Ona Baradad ha completat la ‘maneta’ blava amb el cinquè i definitiu. Les lleidatanes es troben en un moment de forma immillorable i, de fet, les tres màximes golejadores de la categoria són integrants de l’equip dirigit per Xavi Surroca.

El filial lleidatà se situa a la setena plaça amb un total de 10 punts i un balanç de 25 gols anotats en 7 partits. La pròxima setmana tindrà l’oportunitat de seguir sumant contra un dels nouvinguts a la categoria, el Pubilla Casas, que aquest cap de setmana ha aconseguit l’empat contra el Pontenc.

El Cerdanyola, en canvi, suma 7 punts, empatat amb el Sant Gabriel B, precisament el pròxim rival de les vallesanes i el conjunt que marca el descens. No ha estat el millor partit de les de Toni Pascual, que no han pogut repetir la victòria de la setmana passada contra el Pontenc.

El Cerdanyola FC veu frenada la ratxa a Hospitalet

davEl Cerdanyola FC no ha pogut allargar la ratxa de victòries i ha caigut derrotat per 2-0 en el camp de l’Hospitalet. Primera part igualada, intensa i amb poques ocasions en ambdues porteries. Començaven avisant els locals amb un xut enverinat de David Jiménez que desviava Del Rio. Responia Alberto amb un tir que sortia per sobre del travesser. Fins que en el minut 26, una falta inexistent a la frontal de l’àrea la transformava Dani Fernàndez per obrir el marcador. Sense temps per celebrar-lo, els locals es quedaven amb un home menys per l’expulsió de Gómez, que veia la segona targeta groga. Els verds han pressionat en el tram final de la primera part i han buscat l’empat amb xuts llunyans d’Álex Torres i Albert López, però Aliaga ha allunyat el perill. Amb el 1-0 s’arribava al descans.

Als 2 minuts de la represa, els de Toni Carrillo han vist com en un servei de cantonada picat per David Jiménez, Cheikh guanyava la posició i rematava de cap al fons de la xarxa. El gol ha fet mal als verds que amb l’entrada d’Aliaga i Javi López han buscat noves alternatives ofensives. La segona part ha estat marcada per constants interrupcions del joc i una desafortunada actuació arbitral que no ha senyalat dos penals clars favorables al Cerdanyola. Óscar Garcia i Aliaga han intentat retallar distàncies però els seus xuts han sortit fora. En els últims minuts, els vallesans han tancat a la seva àrea a l’Hospitalet, però l’equip local generava perill al contraatac. En el 77’, Del Rio ha evitat el tercer amb una gran aturada en un mà a mà amb Ripoll i poc després, Alberto veia la segona groga, però el marcador ja no es mouria.

El Cerdanyola rebrà el proper dijous, 1 de novembre, el Santfeliuenc a Fontetes.

Fonts: futfem i cfc.

Comparteix: