La JOC i el Cor de l’AMCV uneixen esforços per oferir un concert intimista amb obres de Mozart, Barber, Albinoni i Grieg

Per primera vegada, la Jove Orquestra de Cerdanyola i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès uniran esforços i talent en una producció conjunta que s’estrenarà coincidint amb la setmana de Tots Sants.

Coral - esglésiaAmbdues formacions musicals, constituïdes per estudiants, professionals i amateurs d’edats diverses, es barrejaran per oferir un repertori tan sentit i intimista com conegut pel gran públic. Un concert per escoltar amb els ulls tancats que aplegarà més de 70 músics a l’altar de l’Església de Sant Martí i que tindrà lloc el proper dissabte dia 27 d’octubre de 2018 (21:00h) per un preu de 6 euros.

A la primera part, entre el repertori que els músics interpretaran, destaquen l’Adagio per a cordes de Samuel Barber, una composició dels anys trenta que l’any 2004 va ser escollida l’obra clàssica més melangiosa de la història pels oients de la BBC; i les Dues melodies elegíaques que va composar Edvard Grieg, un dels melodistes més destacats del segle XIX.

A la segona part, el viatge a la recerca cerca d’allò més íntim continuarà amb dues peces corals del tot conegudes: el Magnificat que s’atribueix a Tomaso Albinoni i l’obra litúrgica Sancta Maria Mater Dei de Mozart.

Durant el concert, s’intercanviaran la batuta d’aquest Borja Mascaró (JOC) i Manel Cubeles (AMCV). “El concert és el resultat d’un treball conjunt de molts assajos que demostrarà que les entitats musicals de Cerdanyola del Vallès poden treballar plegades i estan en forma”, diuen des de l’organització que avancen que dedicaran el concert al jove compositor català Sergi Ramis, que va morir aquest mateix any i del qual es tocarà una peça durant el concert. Serà la seva Fantasia per a cordes, que va guanyar el concurs de música contemporània Sincrònic 2012.

L’acte serà el proper dissabte 27 d’octubre a l’Església de Sant Martí a les 21h.

Comparteix: