El CPACV obté una medalla d’or a la final d’Interclubs 2018

Aquest cap de setmana el club patinatge artístic Cerdanyola del Vallès organitzava la final dels Interclubs 2018 al pavelló Can Xarau-Paco Arpide.

digEra la primera final que s’organitzava des de que es va remodelar el pavelló esportiu, i el nostre club hi presentava un total de 9 patinadores més una parella, repartides entre figures obligatòries, parelles artístic i lliure.

Els resultats van ser força bons en general amb un podi assolit pel CPACV, en concret una medalla d’or en figures obligatòries B major amb Isabela Payan.

Altres resultats van ser: En lliure Certificat : Mireia Tort 14ª, Iniciació A: Valèria Dymova 9ª, Iniciació B: Judith Fraile 8ª i Yaiza Ricart 15ª, i Iniciació C: Júlia Caravantes 7ª i Laura Gaspar 13ª. En Figures Obligatòries Certificat: Marina Leyva 5ª, Iniciació C: Ada Güeto 14ª

En parelles artístic, el nostre duo composat pel Guillem Pastor i l’Abril Oliver van quedar 5ens. Tot l’equip tècnic es felicita dels resultats obtinguts i ja s’entrena de valent per a les properes edicions d’interclub de l’any vinent.

Comparteix: