El grup de Visual i Plàstica de 4t d’ESO li dóna una nova imatge a l’Institut Forat del Vent

L’Institut Forat del Vent està renovant les façanes amb murals realitzats per alumnes d’Educació Visual i Plàstica de 4t d’ESO.

Durant el curs 2017-2018 els alumnes de les optatives d’Educació Visual i Plàstica de 4t d’ESO van iniciar a decorar la façana de l’institut, que dóna una imatge més atractiva al centre i, a més a més, incorpora el nom del centre per facilitar a les persones visitants la seva identificació.

Tal com informen al web del centre, “aquests murals van ser un dels dos projectes que es van realitzar durant el curs. L’altre projecte va consistir a treballar l’Antic Egipte i es van realitzar uns caps dels déus egipcis amb paper maixé”.

Aquestes són algunes de les imatges que el centre ha penjat al seu portal web:

Comparteix: