Prèvia Cerdanyola FC – UE Sants: El Cerdanyola buscarà seguir amb la bona ratxa contra la UE Sants

El primer equip del Cerdanyola FC buscarà diumenge continuar amb la bona dinàmica de resultats de les últimes jornades que ha portat als verds a col·locar-se en la zona mitjana de la taula amb 13 punts.

carlos-cano2Els vallesans han encadenat quatre partits sense conèixer la derrota, amb dues victòries i dos empats, i esperen que Fontetes sigui l’escenari per seguir sumant. Davant tindrà la Unió Esportiva de Sants, quinzè classificat amb 9 punts, que arriba amb una ratxa ben diferent, ja que només ha aconseguit un punt dels últims nou. Tot i això, el conjunt entrenat per Tito Lossio ha puntuat en els últims tres desplaçaments. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Joan Masip Vidal.

Toni Carrillo senyala la importància de continuar amb la línia de joc mostrada les últimes jornades per superar els barcelonins: “Estem motivats per seguir guanyant i mantenir una regularitat de resultats que ens permeti seguir mirant cap amunt”. Com a claus per explicar el bon moment de forma del Cerdanyola, explica que “estem defensant millor en conjunt i en atac som més efectius de cara porteria transformant les ocasions que tenim”. Respecte al rival de diumenge, Carrillo avisa que “el Sants ens ho posarà difícil. És un equip que destaca per la seva intensitat i solidaritat dins el terreny de joc. La majoria de components de la plantilla es coneixen de fa anys i això es nota quan juguen”.

De cara el partit de diumenge, Uri Escabrós i Arnau Tobella segueixen sent baixa.

Comparteix: