Buenaño reclama més presència policial a la zona de la RENFE perquè vigili el tràfic i consum de droga i la inseguretat

Manuel Buenaño s’ha reunit amb veïns de la zona de la RENFE, on li han manifestat els problemes tan greus que estan patint, en relació al tràfic i consum de droga que hi ha a la zona ja més a més la inseguretat que estan patint o la pràctica de sexe al mig del carrer.

buenañoÉs per això, que Buenaño ha reclamat a través d’un prec a l’equip de govern municipal “més presència policial als carrers adjacents a l’estació de la RENFE, concretament al Passatge Ametllers, per vigilar la venda i el consum de droga a l’espai públic, els “botellons” o la pràctica de sexe en aquesta zona i així poder dissuadir aquells que exerceixen el narcotràfic i altres activitats il·legals que desmilloren la zona de la RENFE i fan que els veïns se sentin insegurs, ja que reben insults de manera constant “.

Segons el portaveu popular “les queixes dels veïns evidencien una cosa que l’equip de govern municipal pretén amagar, evidencien no només una mala gestió municipal sinó una realitat que l’Ajuntament intenta silenciar quan no maquillar mitjançant publicitat i autobombo quan diu que Cerdanyola és una ciutat segura”.

Buenaño ha manifestat que “Cerdanyola ha de posar fre de manera urgent a aquestes pràctiques il·legals o delictives i més quan els que la fan insulten als veïns de la zona i als seus propis fills. L’equip de govern ha de reaccionar de manera immediata per erradicar aquestes pràctiques”.

Finalment, Manuel Buenaño, s’ha compromès amb els veïns de la zona ha de presentar una bateria de preguntes a l’equip de govern i on a través de diferents precs va reclamar mà dura contra la delinqüència i l’incivisme de la zona amb més presència policial per dissuadir aquells que delinqueixen i desmilloren la zona de la RENFE i fan que els veïns de la zona se sentin insegurs”.

Comparteix: