Tornen les 3 hores de resistència en BTT

Quarta edició, de les ja consolidades “3 hores de resistència en BTT” de Cerdanyola del Vallès, encara que amb la novetat, que, en aquesta ocasió, l’organització correrà de forma exclusiva, a càrrec del CEM Cerdanyola i sota el nom; “XCR Superseries”.

Foto_Cursa_BTTEl proper divendres 19 d’octubre a les 19:oo hores es presentarà al PEM Guiera la “XCR Superseries”, que aquest any tindrà un nou traçat, de poc més de dos quilòmetres de distància, dins dels marges del Parc del Turonet, conservant aquesta filosofia de “trenca-cames”, sinuós, amb constants canvis de ritme, que tant són del grat dels participants i que no permet el mes mínim descans als mateixos. Mantenint la zona de boxes, bar i rocòdrom, si tindrem aquest any serveis (WC) situats a la zona del bar.

Sent puntuals, es donarà la sortida a les 10:00h en punt, amb final, tres hores mes tard, a les 13:00h. Tot seguit, a les 13:30h, procedirem al lliurament de trofeus, per acabar la jornada amb una paella/fideuá popular entre participants, familiars i organització.
Com sempre i per raons de seguretat, el nombre màxim d’inscrits en la prova, mai excedirà dels 300/350.

Com a novetat aquest any i per fomentar la participació local, es regalaran dues inscripcions (equip) a cada club/entitat de la nostra ciutat, així com la incursió d’un premi nou i obert a tot participant; “La volta ràpida” trofeo Inverse.

L’edat mínima per participar, és de 16 anys (amb autorització). És d’obligat compliment, estar assegurat per participar, ja sigui amb la assegurança específica de la prova (que s’abonarà al moment de la inscripció) o bé, estant federat en la FCC/FEEC, la comprovació de la qual, es farà al moment del lliurament de
dorsals.

Per garantir la comoditat dels participants, enguany s’habilitarà una zona de pàrquing per als mateixos, propera al traçat i
compresa, entre la plaça de l’Estatut i la plaça de la Pineda.

Més informació.

Comparteix: