El Teatre Ateneu alça el teló amb ‘Humans’

L’obra obre el 26 d’octubre la programació professional de la sala municipal. El teatre conviurà amb el ball i el cabaret el darrer trimestre de l’any. Les entrades per aquesta obra i la resta del programa es compren en línia a  www.cerdanyola.cat/teatre .

humansEl Teatre Ateneu prepara la programació professional per al darrer trimestre de l’any. El divendres 26 d’octubre i a les 21 h, s’alçarà el teló perquè es representi Humans . Un muntatge que ens parla de tres generacions d’una família d’origen irlandès, els Blake, que es reuneixen per celebrar el dia d’Acció de Gràcies a l’apartament de Chinatown d’una de les filles, trencant així la tradició de sopar a la casa familiar de Pennsilvània. Els membres de la família  començaran a airejar els seus secrets més ben guardats tot just quan comencin el sopar, es barallaran a l’hora de les postres i, al final del dia, estaran cansats de la batalla. L’obra presenta un repartiment de luxe, amb Jordi Bosch, Candela Serrat, Marife Gil, Lluïsa Castell, Miranda Gas i Jordi Andújar. Tots ells dirigits per Mario Gas. L’obra és original d’Stephen Karma, un autor nord-americà que amb aquesta peça va guanyar el prestigiós premi Tony i el premi OBIE en la categoria de millor obra teatral l’any 2016.

Brodas Bros i Nación Funk All-Stars seran els protagonistes del concert de tribut a James Brown que acollirà el Teatre Ateneu el dissabte 17 de novembre a les 21h. Serà un concert homenatge a la música negra, que tindrà com a focus d’atenció a James Brown. Un concert animat pel ball de Brodas Bros i conduït per la banda Nación Funk All-Stars capitanejada per Lalo López (Fundación Tony Manero) amb Michel Clavero com a frontman.

El divendres 23 de novembre arribarà a Cerdanyola Mala Broma, una comèdia negra escrita per Jordi Casanovas i dirigida per Marc Angelet, on la intriga, l’humor i la mala llet porten al límit als seus personatges. Anna SahunErnest Villegas i Òscar Muñoz són els protagonistes de la història de dos amics que es retroben després de 20 anys i fan una juguesca. Serà capaç, un d’ells, de fer la broma més forta que pugui imaginar a la seva dona?.

Cabareta tancarà la programació del darrer trimestre de l’any el divendres 14 de desembre a les 21h. Es tracta d’un espectacle de cabaret en clau femenina, que recupera l’esperit de la Barcelona canalla dels anys 20 i 30 del segle passat, i fins a l’actualitat. Espectacle inclòs a l’Any Capmany 2018.

Comparteix: