Afectacions per les condicions meteorològiques

Les condicions meteorològiques anormals que ha patit la ciutat en les darreres hores pa causat diverses afectacions, les més importants en matèria viària i d’electricitat.

Endesa informa que segueix treballant per restablir servei a algunes zones afectades per la pluja. Afecta uns 150 clients de la zona Bòbila, Roma, dreta del carrer de Ramon, al final carrer.

Circulació tallada a la Ronda de Cerdanyola

Un pi de grans dimensions ha caigut a la zona del Parc dels Pinetons i s’ha hagut de tallar la circulació de la Ronda en ambdós sentits de la marxa [les fotos són de les 8:15h]. Els Bombers i la Brigada municipal treballen per retirar-lo.

Caiguda de runes
Durant la tarda del dia 12 d’octubre, agents d’aquesta policia local van ser requerits al pg. de Cordelles per la caiguda de runes d’una façana. Activat el servei dels bombers de la Generalitat, han efectuat revisió de la façana comprovant que les rajoles que la cobreixen estan es estat precari i salten amb molta facilitat. Els fets van ser posats en coneixement de la presidenta de la comunitat de propietaris, qui va manifestar que posarien els fets en coneixement de l’empresa que fa uns dos anys va reparar la façana perquè procedeixin a la reparació. La zona resta abalisada.

Altres incidències

21.41 hores del dia 14, caiguda d’un arbre al carrer de Sant Eduard, causant danys a dos vehicles estacionats, apartat pels agents a la vorera.

00.19 hores del dia 15, caiguda d’un arbre al carrer de la Mare de Déu de Montserrat, causant danys a tres vehicles estacionats, bombers talla l’arbre quedant les restes al lloc.

00.30 hores caiguda d’un pi de grans dimensions a la Ronda de Cerdanyola, causa danys a una furgoneta que circulava pel lloc, sense afectar els passatgers de la furgoneta, l’arbre no ha pogut ser tallat en la seva totalitat pels bombers de la Generalitat en no disposar de maquinària suficient, resta tallada la ronda Cerdanyola en ambdós sentits i un tram sense enllumenat per trencament del cablejat.

1:15 hores caiguda d’un arbre al carrer de Ramon Casas, causa danys a dos vehicles estacionats, tallat pels bombers, quedant les restes al lloc.

03.30 hores arbre caigut al carrer del Roure, causant danys a dos vehicles estacionats i un fanal de l’enllumenat públic, els bombers han tallat l’arbre i han hagut de retirar el fanal que amenaçava caiguda; també s’ha tingut coneixement de la caiguda de dos arbres sobre la vorera al carrer d’Anselm Clavé i tres arbres al pg. d’Horta sense causar danys; al carrer de Felicià Xarau amb Sant Antoni, agents d’aquesta policia han assegurat un tendal i una marquesina de dos bars de la zona que havien estat arrencats pel vent.

04.30 hores s’ha produït una apagada de llum generalitzada a la població, quedant restablert els servei sobre les 5.10 hores.

 

Comparteix: