Continuen els problemes al PEM Guiera

Les pistes esportives interiors del PEM Guiera tornat a patir, amb les pluges del cap de setmana, goteres que hi han provocat, com a mínim, la suspensió d’un partit de competició oficial.

Captura de pantalla de 2018-10-14 17-55-40

Imatge: Pedro Casas

A principis d’any Rafael Noia, president del CBF Cerdanyola, va ser entrevistat a “SardaEsports” i va lamentar que “és una instal·lació que ens va costar molts diners i des del principi sabem que està mal feta i no es pot utilitzar com Déu mana”. Noia denunciava que aquest no era un fet aïllat, sinó que “és un fet que es repeteix cada cop que plou. Aquestes goteres han fet malbé el parquet i provoca un important maldecap en la planificació setmanal dels clubs, ja que cada cop que un partit se suspèn s’ha de jugar entre setmana, i això suposa la suspensió d’entrenaments”.

Va ser quan el Govern Municipal va anunciar una actuació per resoldre aquests problemes, una actuació valorada en més d’un milió i mig d’euros que, un cop realitzades, continuen sense resoldre la problemàtica de les goteres, fet que ha provocat, com a mínim, la suspensió d’un partit de competició oficial, amb les despeses que això suposa per al club, que haurà de pagar una indemnització i, el que és pitjor, que continua donant – sense ser el culpable -, una mala imatge de cara als clubs visitants.

Comparteix: