Atenció: Situació de prealerta de l’inuncat (Afecta a Cerdanyola)

En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se’n puguin derivar, s’ha activat el Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta.

Fins dilluns al migdia es pot superar el llindar d’intensitat de pluja de 20mm en 30 minuts. La distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada és de caràcter extens. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra i ratxes fortes de vent.

Geogràficament afectarà a tota Catalunya i anirà de sud a Nord. El moment de màxima probabilitat de superació del llindar és durant l’últim període de diumenge a les terres de l’Ebre i al Tarragonès i a partir de de mitjanit i la matinada de dilluns a la zona del litoral des
de Baix Penedès fins al Maresme incloent els Vallesos.

Captura de pantalla de 2018-10-14 18-09-06

 

Comparteix: