Una “errada” torna a demostrar la tendència cap al PSC de l’AAVV Fontetes

Un post amb un anunci del PSOE torna a evidenciar la tendència cap al PSC de l’AAVV Fontetes, que s’excusa dient que “ha estat una errada”.

L’AAVV Fontetes sempre ha tingut una junta directiva lligada directament al PSC, amb membres de la mateixa a les llistes municipals del partit, fet que posa en mans dels “socialistes” una eina molt important per tal de fer calar el seu missatge en la societat. Actualment el president és militant del PSC Cerdanyola, qui forma part de la última llista electoral del partit.

Aquesta setmana, el missatge que han enviat des de les seves xarxes socials és “L’acord de pressupostos per a un Estat Social”, un anunci firmat pel PSOE. L’anunci va ser retirat al cap de poques hores, després de la queixa d’un ciutadà que utilitzava la ironia – o no – per denunciar el cas.

Captura de pantalla de 2018-10-12 14-06-07

A les hores, la mateixa xarxa social de l’Associació va emetre el següent comunicat:

Aquest matí, al nostre mur el responsable d’aquest mitjà ha comès un error publicant algun post d’un partit. Demanem excuses a tothom i en ser la segona vegada que passa, immediatament es nomenarà un altre responsable.

La manca de transparència d’aquestes entitats públiques fa dubtar sobre si aquest canvi es farà efectiu o no.

Un altre exemple de tendència de l’AAVV Fontetes cap al PSC la tenim en aquest àlbum de fotos publicada el 17 de juliol, després de la festa major del barri. En ell podem veure com a la majoria de fotografies apareixen membres del PSC, com Carlos Cordón (alcaldable), Carme Carmona (ex-alcaldessa) i Rosa Jimenez (ex-regidora), entre d’altres.

És lícit que siguin subvencionades quan estan polititzades?

És lícit utilitzar les AA.VV com a espai de pressió política per interessos partidistes locals, i a més premiar-los amb subvencions públiques? És freqüent veure com algunes associacions de veïns i veïnes de la ciutat gaudeixen de subvencions mentre alguns dels seus membres de la junta directiva – o la gran majoria en alguns casos – pertanyen o han pertangut a partits polítics. Aquest fet passa a moltes ciutats de tot el Regne d’Espanya i, fins i tot a Madrid, en aquests casos, han proposat retirar les subvencions públiques que paga el conjunt de la societat.

Comparteix: