Les entitats proposen un programa atractiu i variat al Teatre Ateneu

Les entitats han preparat un programa al Teatre Ateneu pel darrer trimestre de l’any amb teatre, música, màgia i cinema. La seva programació completa el programa professional que organitza l’Ajuntament.

corre_trufaLes entitats de la ciutat fan seu el Teatre Ateneu programant-hi representacions teatrals, projeccions cinematogràfiques, concerts i altres propostes adreçades a la ciutadania.

Pel que fa a les propostes teatrals, el GAT Teatre proposa el 19 d’octubre a les 21 hores l’obra Animals de Companyia. L’obra tracta d’una colla d’amics que es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda. A partir d’aquí tot es pot complicar.

L’entrada té un cost de 8 euros. Es fa una proposta de 2×1 a la taquilla el dia de l’obra.

Bambalina presenta el 28 d’octubre i a les 12 hores l’espectacle Corre, Trufa de la Cia. Pentina el gat. Una obra per a públic familiar dedicat a la Trufa, una gosseta que coneix solament el món dels seus amos, però un dia es perd i correrà unes aventures que quatre músics i actors explicaran de la mà de cançons melòdiques i ritmes i estils molt variat.

El preu de l’entrada serà de 7 euros; 4 euros amb carnet de Bambalina. Entrades en línia a http://entrades.bambalina.cat/

El 25 de novembre a les 12 hores, es veurà al Teatre Ateneu Desperta Bruixeta de la Cia. La Tafanera. L’obra, adreçada a un públic familiar, ens parla de la Bruixeta que  està sola al bosc. El cant del gall la desperta sobresaltada. No hi ha ni rastre de les altres. Tot allò pel qual ha estat preparant-se, s’ha fet realitat? Però com ho sabrà si s’ha quedat adormida?  Una màgica història que parla dels somnis

El preu de l’entrada per aquest espectacle organitzat per Bambalina serà de 7 euros; 4 euros amb carnet de Bambalina. Entrades en línia a http://entrades.bambalina.cat/

Òperes al Teatre Ateneu

El dilluns, 24 de novembre a les 19 hores, l’Agrupació Musical de Cerdanyola proposa l’espectacle #FEM20ANYS: Òperes per Santa Cecília. La Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola, sota la batuta de Gerard Pastor, i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola, dirigida per Manel Cubeles,  celebraran Santa Cecília amb diverses melodies operístiques. Aprofitaran aquest concert per commemorar els 20 anys de la fundació l’Agrupació Musical.

L’accés serà lliure. Caldrà, però, retirar les entrades per Internet dues setmanes abans del Concert, a l’adreça entrades.agrupaciomusicalcerdanyola.cat/

La programació de les entitats continuarà el dissabte, 15 de desembre a les 19 hores, amb el concert La JOC més cantable que unirà damunt del fustam a la JOC amb les Cantabile Cor de Noies. El concert, organitzat per la JOC es planteja per a tots els públics. Proposarà veus femenines que es fusionaran amb les cordes a ritme de jazz, pop, i altres gèneres musicals.

El preu serà de 8€ general / 6€ reduïda (primer acompanyant de soci) i gratuïta per a socis i sòcies i menors de 16 anys.

L’Orquestra de Cambra de Cerdanyola oferirà el 26 de desembre a les 19 hores el Concert de Sant Esteve. Un concert de música clàssica d’alta qualitat amb aires de Nadal.

El preu a taquilla serà de 13 euros. Per compra anticipada 11€. Jubiltats, estudiants menors de 16 anys i alumnes d’AULOS: 9 euros.

Socis OCC: 5€. Menors acompanyats per un adult: gratuït.

Venda anticipada d’entrades a: www.occerdanyola.cat

El darrer concert de l’any l’oferirà l’Agrupació Musical de Cerdanyola el 29 de desembre, a les 19 hores. La Banda i la Coral de l’entitat entomaran el Concert de Cap d’Any amb una proposta  musical del més pur estil vienès sense oblidar el filtre cerdanyolenc que sempre els caracteritza.

Màgia damunt de l’escenari

No hi faltarà la màgia, en cap de les actuacions programades. Un mag, però, reivindicarà aquest art. El 16 de desembre i a les 12 hores, el mag Charlie oferirà l’espectacle Formidable! . Es tracta d’un espectacle de màgia dedicat a tots els públics. La màgia i el teatre s’uneixen per despertar els sentiments i no deixar indiferent a qui decideix entrar al teatre dels somnis.

El preu de l’entrada a l’espectacle organitzat per Bambalina serà de 7 euros; 4 euros amb carnet de Bambalina. Entrades en línia a http://entrades.bambalina.cat/


Informació sobre la programació professional

Comparteix: