L’Ajuntament subscriu un conveni amb el CE Cerdanyola Atletisme i Triatló

L’acord promourà l’organització i desenvolupament de diversos projectes relacionats amb la promoció, pràctica i alta competició de l’atletisme i el triatló per a l’any 2018

VEGA (JN)El conveni de col·laboració té per objecte l’organització i desenvolupament de diversos projectes relacionats amb l’atletisme i el triatló per a l’any 2018. Es treballarà fomentarà la pràctica de l’activitat esportiva, competitiva, i de les activitats de lleure i socials del club, les activitats de promoció esportiva i la integració social a través de l’esport.

Les activitats programades per l’entitat i que són objecte de conveni són l’organització d’activitats al Roser de Maig – Duatló infantil, la creació d’una escola d’esport base d’ensenyament d’atletisme i triatló, la promoció de l’atletisme i el triatló a les escoles, l’organització de la Cursa per Collserola, les Milles nocturnes, el Cros de Cerdanyola i el Duatló de carretera de Cerdanyola del Vallès.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament dels projectes mitjançant l’atorgament d’una subvenció per un import de 13.000 euros.

Comparteix: