Professionals d’atenció primària es reuneixen per compartir coneixement sobre bones pràctiques en seguretat dels pacients

L’objectiu d’aquesta jornada és proporcionar eines per detectar situacions no desitjades i proposar mesures per evitar-les.

cap_fontetesRentar-se les mans amb solució alcohòlica entre consulta i consulta o utilitzar un únic cop els dispositius d’injecció són de les mesures més normalitzades per oferir un servei d’assistència segur. Però existeixen innumerables mètodes que els professionals sanitaris segueixen i ideen per tal de fer més efectiva i eficient la protecció dels pacients.

Demà divendres 5 d’octubre més de dos-cents professionals de la sanitat i diversos experts s’aplegaran a Llinars del Vallès per posar en comú experiències i aprendre sobre un tema que esdevé prioritari en el sector. L’acte està organitzat per la Direcció d’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut i el lloc escollit ha estat el Teatre Auditori del mateix municipi.

S’han preparat tres taules de debat de diferents temàtiques amb exemples pràctics a fi de facilitar una ràpida implementació en el dia a dia dels assistents. Alguns dels temes que s’analitzaran seran els circuits de la coordinació assistencial entre diferents dispositius sanitaris o la seguretat en la prescripció i administració de medicaments, entre d’altres.

Comparteix: