Itinerari històric ‘Sant Martí de Cerdanyola. De Collserola al pla’

El Museu d’Història de Cerdanyola ofereix un itinerari per la història de la parròquia de Sant Martí amb motiu del 40è aniversari de la Comissió de Festes de Sant Martí.

esglesiavellasantmartiL’itinerari històric Sant Martí de Cerdanyola. De Collserola al pla es farà el diumenge 21 d’octubre. El recorregut començarà a Collserola, no gaire lluny d’on es va aixecar el primer temple, continuarà visitant l’església Vella de Sant Martí al cementiri municipal i acabarà a la plaça de l’Abat Oliba, al centre de la ciutat. El Museu d’Història de Cerdanyola vol, amb aquest itinerari, fer un recorregut que permeti descobrir la història de la parròquia de Sant Martí i de les seves esglésies coincidint amb la celebració dels quaranta anys de la Comissió de Festes de Sant Martí.

L’activitat serà gratuïta, es farà el diumenge 21 d’octubre i començarà a les 10:30h. Per a participar cal inscriure’s perquè les places són limitades. Les inscripcions s’obren el dilluns 8 d’octubre i s’han de fer trucant al 935 804 500. El recorregut de l’itinerari no és adequat per a persones amb problemes de mobilitat ni per a menors de 12 anys.

Comparteix: