El Barri Oblidat es reuneix amb el Govern

La Junta de l’Associació de veïns i veïnes del Bari Oblidat de Cerdanyola del Vallès es va reunir el passat dimecres 3 d’octubre amb l’alcalde Carles Escolà, i la regidora Elvi Vila.

DouUdHhXgAADPONTal com es va acordar en l’assemblea prèvia a la reunió, els representants de l’Associació els hi han traslladat als representants polítics les peticions del barri, destacant les següents:

  • La necessitat de neteja dels carrers.
  • Arranjament de voreres impracticables.
  • Pacificació de la Carretera Nacional.
  • Presència policial.
  • Solució integral del bloc del Carrer Tiana.

Tant l’alcalde com la regidora han pres nota de totes les demandes i l’Associació els hi ha exigit que, abans de finalitzar l’any, es produeixin les accions oportunes per acabar amb la degeneració constant de la zona.

En aquest sentit l’Ajuntament els han comunicat que està previst que, abans de finalitzar l’any, es faci una ampliació del contracte de neteja i que això hauria de revertir ene el servei que es dóna.

L’Associació està expectant per veure si l’Ajuntament pren les mesures oportunes per pal·liar les greus mancances que pateixen i han anunciat que convocaran per novembre una Assemblea Extraordinària per tal de decidir les següents mesures a prendre com a entitat.

Comparteix: