L’Ajuntament ofereix un servei gratuït de recollida de mobles i voluminosos

El servei funciona de dilluns a dissabte i per a sol·licitar-lo només cal trucar a l’Ajuntament i formalitzar la petició.

Les mudances, petites obres a casa, canvi de mobiliari… fa que haguem de desfer-nos de mobles vells i/o voluminosos. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès disposa d’un servei gratuït de recollida de mobles i voluminosos i fa una crida a la ciutadania per a què el sol·liciti en cas de necessitar-lo. El servei funciona de dilluns a divendres de 6h a 13h i de 14h a 21h i els dissabte de 6h a 13h. Per a fer ús del servei només cal demanar-lo presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o trucar al telèfon 935 808 888 o al 010 i formalitzar la petició i especificar el dia en què es vol que es faci la recollida. Els objectes s’han de deixar al lloc acordat a partir de les 22h del dia abans de la recollida sense que molestin la circulació de vehicles i/o vianants. Tampoc s’han de deixar tocant els contenidors perquè poden dificultar la recollida automàtica diària que es fa d’aquests. Sempre que sigui possible, els mobles s’han de deixar desmuntats i apilats de forma que ocupin el menor espai possible i faciliti la seva recollida.

Per poder atendre diàriament el major número de peticions hi ha un màxim d’elements per sol·licitud. Aquests són:

  • Mobles: un llit de matrimoni o dos individuals / un armari i tauleta de dormitori / un armari o moble de menjador / una taula de menjador i 4 cadires / varis armaris de cuins / un sofà i dos butaques / un armari gran / varis petits mobles o arxivadors de fusta o metàl·lics
  • Voluminosos: una nevera / una rentadora / un televisor i un equip de música

Qui tingui possibilitat i vulgui també pot portar els mobles i voluminosos a la Deixalleria Municipal (carretera de Sant Cugat BP1413, km 2,2). El seu horari és dilluns de 16:30h a 19:30h, de dimarts a divendres de 10h a 14h i de 16:30h a 19:30h i dissabtes de 10h a 13h i de 16:30h a 19:30h. També hi ha voluminosos que s’han de portar personalment a la deixalleria. Aquests són: vidres i miralls / material de fibrociment / sacs de runa / marbres / plaques de fibra de vidre / plaques o sostres de guix / lavabos, banyeres, bidets, inodors / material d’obres com totxos, maons, ciments…

Comparteix: