Oberta la inscripció per les activitats adreçades a la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès

L’Ajuntament ofereix una proposta d’activitats a la Gent Gran de la ciutat que busca donar eines per sentir-se millor i tenir més autonomia, crear espais on poder relacionar-se i participar de forma activa.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El programa municipal de Gent Gran és el fruit de la tasca feta per la comissió de treball del Consell Municipal de la Gent Gran. Aquest és l’òrgan que ha rebut les propostes d’activitats, treballant-les i donant-li forma a un programa de periodicitat que busca reflectir la diversitat d’interessos del col·lectiu. El benestar personal, la formació, la relaxació, les noves tecnologies, i les activitats culturals, entre altres, són els eixos que han marcat el disseny de la proposta.

El benestar i la salut

El programa de gent gran dóna molta importància al benestar i la salut. És per això que s’ofereixen activitats encaminades l’adquisició d’eines i competències que ajudin a abordar la nova etapa vital de manera activa i saludable.

Les activitats són gratuïtes i obertes a la ciutadania de Cerdanyola del Vallès de més de 60 anys. Les activitats comencen el mes d’octubre. El període d’inscripció ja és obert i les persones interessades a participar-hi es poden apuntar trucant al 935 808 888 Ext. 2141 o bé a través del mail neiradml@cerdanyola.cat

Qualitat de vida i autonomia

El programa de Gent Gran impulsa un programa anual de tallers i activitats amb un seguit de propostes que incideixen directament en la qualitat de vida i autonomia de les persones a mesura que aquestes envelleixen.

El primer semestre de l’any 2018 s’han fet tallers i activitats amb una participació molt activa i molt bones valoracions per part de les persones assistents.

Comparteix: