Èxit de participació en la 1a Festa del Parc del Turonet

Activitats i tallers diversos adreçats a un públic familiar van servir per celebrar la 1a Festa del Parc del Turonet, emmarcada en la temporada de tardor de la Jugatecambiental.

20180930_la_festa_del_parc_1El parc del Turonet va acollir una jornada festiva repleta d’activitats i tallers per a donar a conèixer els valors del parc i el seu entorn. La 1a Festa del Parc del Turonet forma part de la programació de tardor de la Jugatecambiental, un espai a on les famílies amb infants poden compartir temps de joc i experimentació mentre coneixen els valors del parc i uns altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Ahir, diumenge 30 de setembre, van ser diverses les activitats i tallers que es van realitzar al llarg del matí. Les famílies assistents van poder jugar a jocs de taula construïts amb deixalles. També van poder experimentar la tècnica del Land Art mitjançant un taller de fang amb collage d’elements de l’entorn. Qui va voler va poder participar en el taller de construcció de fòssils i aprendre algunes curiositats d’animals que van viure fa milions d’anys. I els més aventurers van gaudir d’un itinerari de descoberta del parc del Turonet des del detall i les emocions.

Durant la jornada, qui va voler, també va poder gaudir de l’espai de joc i experimentació no dirigit de la Jugatecambiental.

El proper diumenge, 7 d’octubre, la Jugatecambiental oferirà el taller Menjadors d’ocells per aprendre a construir menjadores pels ocells que els infants es podran endur a casa. L’activitat serà d’11:30h a 13:30h al parc del Turonet.

Comparteix: