Obert el període per a sol·licitar una parada a la Fira d’Artesania de la Festa de Sant Martí

La fira tindrà lloc els dies 10 i 11 de novembre, d’11 a 21 h, a la plaça de Joan Pau II.

atesaniaLes persones interessades en posar una parada a la Fira d’Artesania de la Festa Major de Sant Martí han de presentar la seva sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (passatge de l’Ajuntament s/n) abans del dijous 18 d’octubre a les 19h.

Les persones sol·licitants han de ser artesanes amb producció de productes fets a mà, han de presentar un projecte de creacions pròpies, s’han de comprometre a cobrir la franja horària d’11h a 21h i han disposar de productes suficients per a vendre els dos dies indicats, el 10 i l’11 de novembre.

Una vegada acabat el termini per a presentar les sol·licituds, el Servei de Cultura les valorarà i autoritzarà o denegarà en funció del projecte, tenint en compte que es disposa de 10 parades i que aquestes han de ser de temàtica diversa i amb prioritat per a les persones artesanes de Cerdanyola del Vallès.

El llistat de parades autoritzades es farà públic el dimarts 23 d’octubre. Els dies de la fira, l’Ajuntament facilitarà el punt de llum per la connexió elèctrica i una taula per parada. Les carpes, que hauran de ser de 3×2 o de 3×3, aniran a càrrec de la persona sol·licitant. L’assignació de l’emplaçament de les parades es farà per sorteig.

Comparteix: