9 patinadores del CPACV classificades per a la final d’Interclubs 2018

El Club Patinatge Artístic Cerdanyola del Vallès va aconseguir un gran resultat a la semi final d’interclubs que es va disputar a la localitat de Lliça de Vall.

INTERCLUB LLIURE 2018 SEMIF.En total 9 patinadores del CPACV s’han classificat per a la final que es disputarà els pròxims 20 i 21 d’octubre al pavelló Can Xarau-Paco Arpide de Cerdanyola del Vallès. Les entrenadores es feliciten per aquests resultats que són molt encoratjadors per al futur. Les patinadores classificades per a la final són:

En FF.OO. (figures obligatòries): Marina Leyva (1ª de Certificat), Isabela Payan (1ª d’Iniciació B) i Ada Güeto (3ª d’Iniciació C)

I en lliure: Mireia Tort (3ª de Certificat), Valèria Dymova (3ª d’Iniciació A), Judith Fraile (1ª d’Iniciació B), Yaiza Ricart (3ª d’Iniciació B), Laura Gaspar (1ª d’Iniciació C) i Júlia Caravantes (2ª d’Iniciació C).

Pròxima fita, doncs, la final del mes que ve, bona sort a totes!

 

 

Comparteix: