Torna el concert de la Tardor de l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola

El proper concert de l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola del Vallès (OCC), el Concert de Tardor, tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre a les 19:00 hores a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès.

CapturaEl programa que ens ha preparat el director musical, en Kai Gleusteen, son dos de les peces més populars de Dvorak i Brahms, respectivament.

El Quartet Op. 96 de Antonin Dvorak, també es conegut com a “Quartet Americá”. Va esser composat al 1893, durant la estada de Dvorak a Nova York. Aquesta obra te una clara influència de la música popular dels Estats Units. Fou composada just després de crear la simfonia nº9 “Concert del nou mon”. Es considerada com una de les obres de música de cambra més populars de tots els temps.

El Quintet per clarinet Op. 115 de Johannes Brahms, fou composada al 1891 per un virtuós de l’època, el clarinetista Richard Mühlfeld. Es va estrenar al desembre del mateix any a Berlín. El públic va quedar tan entusiasmat, que es va tingué que repetir el 2on moviment. Es una de les peces de música de cambra mes reconegudes i s’ha descrit com “una perla entre les obres de Brahms”.
El grup de músics es de primer nivell, amb el nostre director Kai Gleusteen al violí, acompanyat per Isaac Rodriguez, clarinet, Liviu Morna, violí, Ashan Pillai, viola i Pau Codina, violoncel.

Com sempre, podeu comprar les entrades de forma anticipada, i d’aquesta manera estalviar-vos cues i fins i tot triar el seient. Ho podeu fer per internet al web www.occerdanyola.cat

Així mateix podeu seguir els organitzadors a la pàgina de Facebook: OCC Orquestra de Cambra de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix: