Les Passejades Culturals per a la Gent Gran visitaran la mostra ‘Per bruixa i metzinera’, instal·lada al museu de Ca n’Oliver

La sortida al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver es farà el 26 de setembre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament al telèfon del Programa de Gent Gran de Cerdanyola del Vallès

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Torna el Cicle de Passejades Culturals per a la Gent Gran de Cerdanyola. Ho fa aquest mes amb la visita a l’exposició “Per bruixa i metzinera. La cacera de bruixes a Catalunya” ubicada al Museu i poblat ibèric de Ca n’Oliver. La passejada consistirà en una visita guiada a l’exposició que pretén explicar el fenomen de la cacera de bruixes que es va viure tant a Catalunya com a la resta d’Europa entre els segles XV i XVIII, tot fent èmfasi especial en els esdeveniments del nostre país durant les dues primeres dècades d’aquest últim segle.

La sortida està prevista pel dimecres 26 de setembre, a les 17 h. des de l’Ateneu Municipal. Les persones participants aniran caminant fins al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver on hi ha prevista una visita guiada i una activitat.

L’activitat  és gratuïta i està oberta a tota la Gent Gran de la ciutat. Les places per a participar a la passejada cultural són limitades i és necessària la inscripció prèvia. Cal fer-la al telèfon del Programa de Gent Gran 935 808 888 extensió 2141, de 10h a 14h. També es pot fer enviant un correu electrònic a neiradml@cerdanyola.cat

Comparteix: