L’Ajuntament i el Club Bàsquet Femení Cerdanyola rubriquen un acord de col·laboració

L’Ajuntament i el Club Bàsquet Femení han signat un conveni de col·laboració per a desenvolupar diversos projectes relacionats amb el bàsquet. La subvenció és de 10.500 euros per l’any 2018.

basquetEl conveni té per finalitat per a l’organització i desenvolupament de diversos projectes relacionats amb la promoció, la pràctica i l’alta competició del bàsquet femení per l’any 2018.

Els objectius generals del conveni són l’organització i desenvolupament de diversos projectes relacionats amb la promoció entre les nenes de Cerdanyola i amb major abast de nivells esportius, socials i econòmics possible. També potenciar de forma equitativa la vessant formativa i entre igualtats de condicions. Un altre dels objectius és potenciar les categories de formació que treballin per competir en l’alta categoria del bàsquet femení, entre altres objectius. També es potenciaran activitats de lleure i socials i de promoció esportiva. El club fomentarà la integració social a través de l’esport de la cistella i col·laborarà amb l’Ajuntament organitzant jornades de bàsquet escolar, col·laborant en estudis esportius, en l’organització de jornades esportives i en la jornada de clausura dels Jocs Escolars.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament dels projectes esmentats mitjançant l’atorgament d’una subvenció de 10.500 euros per  l’any 2018.

Comparteix: