Nou pas antilliscant per entrar al centre d’atenció especialitzada Cerdanyola-Ripollet

En la segona fase s’arreglaran les goteres de l’aparcament soterrani.

cap_ii_cerdanyola-ripolletEl passat 18 de setembre es va acabar la primera fase de les obres de reparació i manteniment de la coberta i el paviment de l’aparcament soterrani del CAE Cerdanyola-Ripollet.

Amb aquesta intervenció s’ha reparat el paviment de la zona central de pas des de l’aparcament a l’entrada al CAP per formar una passera central antilliscant. A la segona fase, que no afectarà l’entrada al centre ni el pas de vehicles, es netejaran les canals pluvials i s’arreglaran les goteres de l’aparcament soterrani.

Les obres estan durant uns dies més del que s’havia previst ja que els ruixats han impedit que s’hi pogués treballar de manera continuada.

 

Comparteix: