El Cerdanyola FC cau derrotat a Llagostera

El Cerdanyola FC no ha pogut puntuar en la seva visita a Llagostera i ha perdut per un clar 3-0.

once-llagosteraEls locals han sortit pressionant des de l’inici davant d’un Cerdanyola ben ordenat amb defensa que intentava sortir al contracop. La primera ocasió ha arribat als cinc minuts de joc amb rematada acrobàtica de Lucas que Del Rio ha blocat amb seguretat. Gil Montadas també buscava porteria en el 20′, tot i que aquest cop la pilota s’ha perdut per sobre el travesser. La més clara del Llagostera ha arribat amb un mà a mà de Bigas que ha salvat Del Rio de manera providencial. Els homes de Toni Carrillo no aconseguien arribar amb claredat a la porteria visitant. Pitu ha buscat sorprendre Marcos amb un servei de falta que ha aturat el porter. L’última arribada amb perill de la primera meitat l’ha protagonitzada Sascha que ha rematat amb el cap una centrada de Moussa. Amb la igualada en el marcador s’ha arribat al descans.

A la represa, els verds han sortit més endollats però Sascha ha aprofitat un error dels vallesans per superar Del Rio amb un cop de cap inapel·lable. El gol ha fet mal al Cerdanyola, que buscava l’empat amb un xut d’Oscar Garcia. En el 69′, una pèrdua de pilota ha propiciat un contraatac que Gil Muntadas ha finalitzat amb el segon gol local. Una altra contra, aquest cop al minut 77, ha suposat la sentència del Llagostera, obra d’Aimar. En el tram final, el Cerdanyola ha vorejat la porteria gironina amb centrades laterals, però l’electrònic ja no s’ha mogut.

El Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 23 de setembre, el Granollers a Fontetes.

FICHA TÉCNICA

UE Llagostera: Marcos, Aimar, Lucas (Campany, 82′), Pol, Sascha, Pitu, Moussa (Maik, 77′), Yeray, Eric (Maynau, 72′), Bigas i Gil Muntadas.

Cerdanyola FC: Del Rio, Alex Torres (Aliaga, 60′) , Alberto, Iván Rodríguez, Dani Martí, Ruben, Pitu, Oscar (Kilian,60′) Javi López (Iván Méndez, 83′) , Edgar i Albert López

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo ha amonestat Aimar, Lucas i Gil Muntadas pel Llagostera, i Oscar Garcia, Javi López i Edgar Tejada pel Cerdanyola FC.

Gols: 1-0 Sascha, 55′; 2-0 Gil Muntadas, 69′; 3-0 Aimar 77′.

Font: cfc.cat