Es presenta el XXVIII Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

Les organitzadores del Blues Cerdanyola han publicat el vídeo de presentació del Festival Internacional de Blues d’enguany.

A la presentació van participar la il·lustradora del cartell, Olga Molina, el creador del festival, Manuel Ibarro i representants polítics (Elvi Vila i Carles Escolà). L’acte va comptar amb la música en directe de The One And Only.

Què és el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola?

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, és un dels festivals d’aquest gènere amb més trajectòria i més importants de Catalunya, que cada any congrega més de 15.000 persones. Aquest festival, que va nèixer l’any 1988, aposta per per oferir concerts d’alta qualitat artística de figures tant nacionals com internacionals, així com expossicions, xerrades, mastersclass, activitats a escoles i altres centres culturals, etc. Amb una programació organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Cerdanyola i la Comissió de Blues, i amb la col·laboració de bars, locals i comerços de la cituat, es pretén oferir un festival complert i multidisciplinar, per fer gaudir d’aquest estil musical a tots els públics.

Font: Blues Cerdanyola (Facebook)

 

Comparteix: