El CB Santa Coloma guanya un 2n Memorial Josep Marcet que es consolida

El Club Bàsquet Santa Coloma ha agafat el relleu del Sant Josep com a campió del 2n Memorial Josep Marcet.

josepmarcet6Els del Barcelonès guanyaven la final del torneig davant el CB Cerdanyola al dia per 70-74 malgrat que els verds van anar per davant del marcador fins a l’últim quart. La cita, organitzada per l’Associació Josep Marcet i Prat i el CB Cerdanyola al Dia, tornava a esdevenir també una fita solidària amb una recaptació
provisional que supera els 3.000 euros. La xifra definitiva es coneixerà més endavant, després de comptabilitzar tots els donatius de diferents empreses i particulars.

“Hem aconseguit l’objectiu d’unir esport i solidaritat per segona vegada consecutiva, estem molt satisfets”, destaca el pare i fundador de l’Associació Josep Marcet i Prat, Joan Marcet, que avança que ja es treballa en una tercera edició: “És un torneig que ha vingut per quedar-se i per anar millorant cada any”.

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència d’autoritats municipals i del president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, que va entregar a Oriol Domenech (CB Cerdanyola al Dia) el trofeu de MVP del torneig.

josepmarcet1El llegat solidari que deixa Josep Marcet

El jove cerdanyolenc Josep Marcet va morir a l’octubre del 2015, però la seva família va decidir transformar la seva memòria en un llegat solidari. Per aquest motiu, l’Associació Josep Marcet i Prat -creada per ajudar als esportistes que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics- va decidir impulsar conjuntament amb el CB Cerdanyola al Dia el Memorial Josep Marcet.

Vols ser solidari?

A la seu del CB Cerdanyola (PEM Guiera) es podran comprar durant tota la temporada les pulseres i samarretes de l’Associació Josep Marcet i Prat.

Comparteix: