Cerdanyola Recorda: Sant Jaume, 1957

La meva àvia, quan ja era molt vella, deia que no volia morir perquè sempre es veien coses noves. Jo dic el mateix que ella.

Remenant paperassa al meu arxiu, he trobat un programa de la Festa Major de Sant Jaume de l’any 1957, celebració actualment ja desapareguda. Fullejant les seves pàgines he localitzat l’anunci més original que he vist publicat en un programa de festa major. Aquest anunci, que es troba a les dues pàgines centrals de la publicació, va ser encarregat per la Oficina Tecnico Administrativa (que actuava també com a gestoria), i estava ubicada a l’actual Avinguda de Catalunya, davant de Ca l’Arquer. Durant els anys que va estar en actiu, aquesta oficina era regentada per Víctor Escarré Gallén, veí del barri de Montflorit.

Arxiu Lázaro, setembre del 2018.

Comparteix: