Expressa’t: Negligència o incompetència?

Imatge: Rac1

Imatge: Rac1

Llegint i escoltant les diferents versions adients a ´l’atemptat terrorista de Barcelona hom ha arribat ras i curt a una conclusió, o que l’operació dels Mossos d’esquadra va ser obra de Mortadelo i Filemón, o darrere el terrorisme Islàmic hi havia els serveis secrets d’alguna agència o cos de policia propera al nostre món, m’explicaré és de manual que des de temps immemorial tant l’exercit com la policia agafin ostatges (presoners) per a fer-los cantar la situació de les forces contràries (en cas de guerra), o qui són els seus còmplices qui els va manar executar el crim (en cas de terrorisme).

Aquí sa optat per la via J.F. Kenedy, un matón que entra al jutjat amb una arma, i impunement assassina a l’assassí al cap de poc aquest mor a la presó. Aquí van anar més per la via rapida, al supervivent de Cambrils el maten al·legant que portava un ganivet i armilla amb explosius, el segon el maten al cap de quatre dies en un vinyar, amb l’excusa que Ala es grande, un ganivet, i uns possibles explosius, senyors policies es que no us han ensenyat com disparar a les cames?. i tot seguit entrar en acció els equips de desactivació d’explosius?.

Conclusió o els Mossos d’esquadra són uns patates. O dins el cos hi ha elements al servei d’altres cossos implicats en les clavegueres.

Albert Lázaro

 

Comparteix: