El Partit Popular exigeix ​​la retirada de la pancarta “Llibertat presos polítics” de la balconada de l’Ajuntament

El president del Partit Popular de Cerdanyola del Vallès, Álvaro Hernández, ha exigit al govern de Carles Escola que retiri la pancarta de “llibertat presos polítics” que penja del balcó de l’Ajuntament.

Pancarta per la llibertat dels presos polítics a l'Ajuntament | Ajuntament de Cerdanyola

Pancarta per la llibertat dels presos polítics a l’Ajuntament | Ajuntament de Cerdanyola

Álvaro Hernández, ha exigit que es compleixi la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que obliga a retirar la simbologia independentista de l’espai públic. Segons Hernández, aquesta decisió és extensible als llaços grocs i pancartes amb missatges polítics.

Segons l’opinió d’Hernández, “l’alcalde de Cerdanyola hauria de respectar el principi de neutralitat política d’una institució pública com és l’Ajuntament de Cerdanyola, i retirar la pancarta de la balconada municipal en favor dels polítics presos.

El president popular afegeix que la recent sentència “determina que no es pot privatitzar en favor dels independentistes l’espai públic, que és de tots, també dels catalans que ens sentim espanyols”.

Hernández s’ha pronunciat en contra d’aquesta pancarta “ha estat motiu de desacord entre les forces polítiques de Cerdanyola i no ha generat cap consens. Cal alçar ponts, però sempre complint amb la llei”.

Finalment Álvaro Hernández, ha volgut agrair, una vegada més, a l’entitat Societat Civil Catalana, impulsora de la denúncia que ha comportat aquesta sentència “el seu treball pels drets i les llibertats constitucionals a Catalunya”.

Comparteix: