El 2n Memorial Josep Marcet vol consolidar la unió de bàsquet i solidaritat

Després de l’èxit esportiu, solidari i de públic de la primera edició, els propers 15 i 16 de setembre el PEM Guiera de Cerdanyola acollirà el 2n Memorial Josep Marcet.

torneigpremi La cita, organitxada conjuntament per l’Associació Josep Marcet i Prat i el Club Bàsquet Cerdanyola comptarà enguany amb la participació del CB Santa Coloma, el CB Escoles Pies de Sabadell i els sèniors A i B del club amfitrió. En aquesta ocasió, el filial
verd se suma a la festa del bàsquet i la solidaritat després del seu ascens a Primera Catalana. Tot i que més endavant, l’organització concretarà els horaris, el que ja està definit és que al matí es disputaran partits dels més petits i a la tarda el torneig sènior. Com l’any passat, també els amics de Josep Marcet jugaran un matx d’homenatge a un jugador que va formar-se al Cerdanyola fins arribar al seu primer equip.

Com pots ajudar?

El CB Sant Josep de Badalona guanyava la final de la primera edició del torneig davant el CB Cerdanyola al dia (60-70). La cita, que segons el club local és un “reconeixement a la trajectòria d’una persona molt dedicada al bàsquet i en especial al Cerdanyola”, va esdevenir també una fita solidària ja que va recaptar 12.220 euros -2.870 euros provinents de les rifes, el sopar i iniciatives dels equips inferiors i 9.350 de donatius de diferents empreses i particulars- en la seva primera edició. Els interessats en fer un donatiu poden dirigir-se a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (recepcio@ufec.cat / telèfon 93 487 45 75).

Què és l’Associació Josep Marcet i Prat?

El jove cerdanyolenc Josep Marcet va morir a l’octubre del 2015, però la seva família va decidir transformar la seva memòria en un llegat solidari. Per aquest motiu, l’Associació Josep Marcet i Prat -creada per ajudar als esportistes que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics- va decidir impulsar conjuntament amb el CB Cerdanyola al Dia el Memorial Josep Marcet.

Comparteix: