ACAC Cerdanyola demana que l’Ajuntament denunciï a Vodafone

La darrera assemblea de l’ACAC va acordar demanar a l’Ajuntament que denuncii a Vodafone i que estudiï el control d’emissions de les noves antenes de Pompeu i Fabra i Renaixement.

Imatge: Plataforma Antiantenes del Turonet

Imatge: Plataforma Antiantenes del Turonet

L’ACAC Cerdanyola continua en lluita contra la instal·lació de dues antenes de telefonia mòbil al centre urbà de Cerdanyola. Aquesta lluita s’organitza a través d’assemblees veïnals, en la qual decideixen el camí a seguir. Durant l’assemblea del mes de juliol es va arribar a l’acord de traslladar-li al regidor d’Urbanisme i Medi Ambient la següent proposta:

  • Que l’Ajuntament denunciï a Vodafone per la instal·lació de les antenes en els carrers Pompeu i Fabra i Renaixement, tenint en compte, sobretot, la proximitat de l’escola bressol municipal i l’habitatge d’una persona afectada per les emissions de radiofreqüències.
  • Que s’iniciï de manera immediata el control de les emissions de les dues antenes mencionades.
  • Que es realitzi la mesura de l’altura a la qual ascendeixen les dues antenes, ja que, segons l’associació, tot indica que estan fora de la normativa urbanística.

L’Associació valora positivament el contacte mantingut amb totes les forces polítiques presents en el consistori, en el que els han manifestat el seu suport per modificar o derogar la llei de telecomunicacions vigent de 2014, així com intervenir positivament en prendre diferents mesures encaminades a millorar i prevenir la salut mediambiental del nostre entorn.

Al mateix temps, fan una crida a totes les persones sensibles a què es comprometin i es vinculin amb l’associació, una associació que sap que tindrà més possibilitats si són més integrants i estan més actius.

Comparteix: