Columna de fum al Mercadona i fuita d’aigua al carrer Circumval·lació Baixa

Ahir a la nit es va produir una columna de fum procedent del supermercat Mercadona.

Foto: @marianavegando

Foto: @marianavegando

A les 22.55 hores del dia 18 de juliol es va rebre una trucada telefònica alertant sobre una columna de fum al supermercat Mercadona. Desplaçats agents al lloc no van trobar columna de fum, però si que van percebre olor de cables cremats, accentuant-se aquesta olor en apropar-se als quadres elèctrics situats al carrer del Remei.

En arribar els bombers de la Generalitat, amb el sensor tèrmic, van descartar el foc, activant la companyia elèctrica per tal d’efectuar comprovacions. Mentrestant, els treballadors van facilitar l’accés a l’interior del local, on els bombers van descartar qualsevol perill, fent acte de presència el coordinador del supermercat i l’encarregat de manteniment.

Quan van arribar els operaris de la companyia d’electricitat, van poder comprovar que s’havia cremat un condensador que pertany al local, per la qual cosa va quedar al lloc l’encarregat del manteniment de Mercadona, reparant l’avaria.

Obres fuga aiguaFuita d’aigua al carrer Circumval·lació Baixa

Avui, a les 04.00 hores del dia d’avui, un veí ha informat aquesta policia que al carrer de la Circumval·lació Baixa hi havia una fuita d’aigua important a la vorera. Desplaçats agents al lloc, alhora que s’avisava la companyia subministradora, han observat que la vorera es trobava aixecada i brollava molta quantitat d’aigua, procedint a senyalitzar-la amb dues tanques de la mateixa companyia d’aigües que es trobaven a la zona.

En arribar els operaris han tallat el subministrament, manifestant que s’ha trencat una canonada d’uralita sobre la què ja estaven treballant i que en el decurs d’aquest matí procedirien a la reparació.

Comparteix: