L’Escola Xarau entrega els beneficis de Cooperart a l’Associació d’Animals de Ripollet

Els alumnes de 5è de l’Escola Xarau ha entregat a l’Associació d’Animals de Ripollet els beneficis del seu projecte de Cooperativa “Cooperart”.

35628911_1037719679715483_5193314075949400064_nL’Associació d’Animals de Ripollet ha agraït als alumnes de cinquè de l’Escola Xarau i al seu tutor, Javier, per pensar en ells a l’hora de repartir els beneficis del seu projecte de cooperativa, dins de la iniciativa CuEme, de @dibacat, una iniciativa que fomenta els valors de la cooperació, el treball en equip i la sensibilització pel respecte a la vida animal.

L’Associació d’Animals de Ripollet

L’Associació d’Animals de Ripollet és una organització sense ànim de lucre que rescata animals abandonats del municipi veí, fent front a les despeses veterinàries i d’alimentació per als que no reben cap altra ajuda, cerca de llars d’acollida i adopcions responsables. Així mateix, l’Associació ajuda a controlar les colònies de gats i fa campanyes per a conscienciar a la població d’una tinència responsable d’un animal.

Comparteix: