Marc Castells assumeix la presidència del Consorci del Parc Natural de Collserola

El president de la Diputació de Barcelona, Marc castells, ha assumit avui la presidència del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, en l’Assemblea general celebrada a la seu del parc natural, a Vallvidrera, en substitució de Mercè Conesa després d’haver cessat en el seu càrrec com a presidenta de la corporació.

Castells_Collserola_altaEn la seva intervenció davant de l’Assembla, de la que en formen part els diferents municipis del Parc, juntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, el president Marc Castells ha volgut destacar la importància del Parc Natural de Collserola dins  el conjunt d’espais que conformen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, i el seu paper de defensa dels valors naturals i de biodiversitat tant singular per la seva situació dins un entorn urbà i metropolità i pel gran pulmó i espai de lleure que representa.

Castells també ha recordat el treball de la seva predecessora en el càrrec, Mercè Conesa, per fer de parc com un espai de referència en l’entorn metropolità i en el que hi estan implicats d’una forma especial el conjunt de municipis que el conformen. En aquesta línia, Castells ha dit: «treballem per fer la xarxa de parcs més forta i Collserola hi té un paper cabdal. Per això estarem al costat dels seus ajuntaments per a fer-ho possible».

En l’Assemblea general del Consorci del Parc Natural de Collserola hi ha participat també el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat, Ferran Miralles, juntament amb la presidenta executiva del Consorci i alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, i el diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, així com representants dels diferents municipis que el conformen.

Comparteix: