Els grups l’Empordanet i Els Cremats actuaran a la Nit d’Havaneres

La Nit d’Havaneres arribarà, el diumenge 15 de juliol, a la seva 34a edició i ho farà amb l’actuació de dos grups a la plaça de l’Abat Oliba.

28._mostra_dhavaneresPuntual a la cita estiuenca, la Nit d’Havaneres celebrarà la seva 34a edició. Aquest any seran els grups l’Empordanet i Els Cremats els que oferiran el repertori d’havaneres el diumenge 15 de juliol a la plaça de l’Abat Oliba.

El concert començarà a les 22h amb l’actuació de l’Empordanet, grup amb un repertori que intenta reflectir l’experiència i alhora la renovació generacional, el respecte per la tradició i el desig d’innovació. A la mitja part, no faltarà l’imprescindible Cremat de Rom per al públic. I a partir de les 23h, els protagonistes seran Els Cremats, banda formada el 1996 a l’entorn de la música popular del cant de taverna i de les havaneres que ha trencat molts tòpics sobre el tractament d’aquest gènere de per sí molt conservador.

La Nit d’Havaneres finalitzarà amb dos temes interpretats alhora per les dues agrupacions convidades a l’edició d’enguany.

Comparteix: